Vælg den rette plæneklipper

Vælg den rette plæneklipper

Er det blevet tid til en ny plæneklipper? Det kan tænkes, at du er blevet træt af at slå din græsplæne med en gammel og sløv græsslåmaskine, eller at du overvejer at hyre en til at slå det for dig. Inden du gør det, skal du dog måske overveje et par alternativer, som på den lange bane kan være investeringen værd. Det kunne f.eks. være en robotplæneklipper eller en havetraktor. Begge dele er en langsigtet investering, som kan give dig tid og ro til at nyde din have, uden at skulle bruge alt for lang tid på at slå græs.

Slap af og nyd haven med en robotplæneklipper

Vidste du, at du med en normal plæneklipper bruger op imod 39 timer pr sæson, på at slå græs? Det er mange timer at bruge på en opgave, som ikke ligefrem er interessant. Du behøver dog ikke bruge mere end et par timer på at bruge en robotplæneklipper. Den skal nemlig kun indstilles til et fast program og vil derefter helt selv slå dit græs og oplade sig selv. Ofte vil den også registrere, hvis det regner og den derfor skal vente med at slå græsset osv. En robotplæneklipper er altså smart, hvis du gerne vil have en hurtig og effektiv løsning, hvor du ikke selv skal slå dit græs.

Havetraktoren til den, der elsker havearbejde

Nogle haver er for store til en normal plæneklipper, og der kan en havetraktor være god. For ikke alene vil den gøre det nemmere og hurtigere at slå græsset, men den kan også hjælpe med f.eks. at køre haveaffald fra a til b, salte fortovet mm., hvis du køber det rigtige tilbehør. Derudover er det også et værktøj, der giver gangbesværede mulighed for at slå deres græsplæne. Man sætter sig nemlig bare op og kører den rundt, imens man sidder komfortabelt.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *