Re-emaljering af badekar skaber fornyelse

18 oktober 2021
Johanne Hansen

advertorial

Hvis du ønsker, at badeværelset skal have et nyt udtryk, kan re-emaljering af badekar være det perfekte projekt for dig. Du har nemlig selv mulighed for at vælge farven på emaljen, hvilket betyder, at du kan bestemme, hvilket udtryk der skal gøre sig gældende. 

Re-emaljering af badekar; en nemmere og billigere løsning

Vil du gerne friske badeværelset op, kan det være en god idé at sætte ind over for badekarret. Et badekar fylder nemlig utrolig meget i rummet, og dette betyder, at badekarret har meget at sige i forhold til det visuelle udtryk. Vil du gerne give badeværelset ny energi, er det selvfølgelig en mulighed at udskift badekarret. Problemet med dette er blot, at der ofte er tale om en løsning, som er både besværlig og dyr. 

Hvis du gerne vil gøre processen nemmere for dig selv, kan det være en god idé at gøre brug af re-emaljering af badekar. I denne proces bliver den gamle emalje renset af, og der bliver påført ny emalje. Det vil altså sige, at badekarrets badeværelse påføres på ny, hvilket giver indtrykket af, at der er tale om et helt nyt badekar. Med re-emaljering af badekar har du dog mulighed for at spare penge og vælge en mere klimavenlig løsning. 

Hvordan skal badekarret tage sig ud?

Vælger du at re-emaljering er det rette for dig, kan det være en god idé at overveje, hvilken retning du vil føre badeværelset i. Vælger du en mørk emalje i forbindelse med re-emaljering af badekar vil du nemlig stå tilbage med et helt andet udtryk, end hvis du vælger en lys emalje. 

Har du brug for inspiration til dit badeværelse, kan det være en god idé at gøre brug af internettet. Online kan du nemlig finde utrolig mange billeder, som kan gøre dig klogere på, hvordan din re-emaljering af badekar skal falde ud. Dette kan give dig et gennemført badeværelse med plads til afslapning. 

Flere Nyheder