Pynt op med uventet pynt

Pynt op med uventet pynt

Pynt op med uventet pynt

Pynt kan måske for nogle mennesker rime med nipsgenstande, der gør det mere end jævnt besværligt at skulle støve af i dagligdagen, men hvis du tænker på pynt som de festilige indslag til et arrangement, en sammenkomst eller en længe ventet begivenhed, så kan pynt blive hævet fra ubrugeligt fyld til et uomgængeligt indslag.

Bordpynt- og dekorationer er et fast indslag, når man samler mange mennesker, som sagtens kan være den sædvanlige familie, hvor man netop samler familien for at markere noget specielt, som for eksempel kunne være en fødselsdag.

Prøv at tænk tilbage på din egen fødselsdag som lille: Du vidste jo med det samme, at det var en speciel dag, når du så noget anderledes bordpynt på bordet. Så var det nemlig DIN dag – og den følelse vil man jo gerne give videre til andre, hvis man er arrangør.

Om du så selv deltager i begivenheden eller er blevet hyret ind til at give festen et anderledes pift, så er bordpynt blandt de første anordninger, du skal have dit fokus på. Måske er der valgt et tema til arrangementet, eller måske måske har du fuldstændig frie hænder til at skabe den rette stemning til anledningen, men uanset hvad, så handler det om at gøre et godt førstehåndsindtryk, og det starter alt sammen med pynten.

Hvis der for eksempel er tale om en konfirmation, så behøver du jo ikke gå efter en ramme-fortælling, der er forbeholdt den klassiske hvide farve. Hvis nu konfirmanden har en speciel interesse eller går op i en hobby, kan det være fordelagtigt at gå efter at pynte bordet op med efter den interesse eller hobby.

Måske findes der ikke færdiglavet pynt, der egner sig til temaet, men så findes der kyndige folk, der begår sig med bordpynt til daglig, der kan vejlede dig i, hvad du skal skaffe for selv at skabe bordpynt efter ønskerne.

Start din planlægning allerede nu og skaf de nødvendige artefakter, så du kan lave uforglemmelig bordpynt, man måske ligefrem vil gemme, så det er værd at rengøre omkring den i dagligdagen.