Parterapi

Parterapi

Parterapi

Der kan være flere grunde til, at det går dårligt i et parforhold, men oftest er det fordi, at der er opstået en misforståelse, eller fordi, man simpelthen ikke bruger nok tid på, at forstå hinandens følelser. Hvis det står på i noget tid, kan det udvikle sig så meget, at en eller begge parter føler, at de ikke længere kan se glæden og gnisten i parforholdet. Og netop her, eller allerhelst gerne før det når så vidt, kan det være en rigtig god løsning, at søge hjælp hos en parterapeut. 

http://www.parterapi.info/ finder man en dygtig og professionel parterapeut – Hans Jørgen Juhler. 

Hans Jørgen har mere end 15 års erfaring med parterapi og han har igennem sit arbejde opdaget, at det netop er den manglende indlevelse i hinandens verden og den manglende forståelse for hinanden, som ofte er grobunden for de større og grimmere problemer. Hans Jørgen beskriver parforholdet som en række forskellige danse – når kærligheden blomstrer, er dansen varm og kærlig, mens den, når det ikke går som smurt, har en helt anden rytme og melodi. Hos Hans Jørgen kan i få hjælp til at håndtere de mere destruktive danse, og få hjælp til, hvordan i undgår dem i fremtiden. 

Hans Jørgen ved, at det kan være meget grænseoverskridende, at tale med en fremmed person om meget personlige og ømtålelige problemer, så derfor tilbyder han en gratis forsamtale af en halv times varighed, hvor i kan lære ham lidt at kende, samt blive klogere på, hvad han står for. Herefter kan i beslutte, om i ønsker at gå igang med parterapien hos ham. Det er vigtigt, at man føler sig tryg ved sin parterapeut, da man ellers vil have svært ved at åbne op for de svære samtaler, som nogle gange er nødvendige for at få kærligheden på rette kurs igen