Overvejer du at droppe det hårde malerarbejde?

21 december 2020
Anne-Mette Hansen

Hvorfor male selv, når du kan hyre dygtige folk til opgaven? Er der overhovedet penge at spare ved at give sig i krig med “projekt-malerarbejde” selv?

Det kan være hårdt overhovedet at overveje, når du står overfor at skulle fraflytte en lejlighed. Du har også en flytning at tænke på. Det ville være langt nemmere blot at hyre professionelle til opgaven. 

Hvad koster en professionel maler? Skal du male selv? Læs med her og få fordele og ulemper ved begge dele. 

Malerarbejde gør det selv vs. professionel maler

Der er fordele og ulemper ved begge dele. 

Mal selv projekt 

Dit eget malerprojekt kan hurtigt løbe op. Det koster en hel del at indkøbe maling, malertape, pensler og ruller. Derudover kommer en anden stor omkostning også – tidsforbruget! Det er tid, hvor du skal tage fri eller holde ferie fra arbejde.

Oveni du måske også skal have fri til at flytte alle dine ting til din nye bolig. Har du dog en hel flok venner til at hjælpe dig, kan det overstås på en dag eller weekend. 

Men hvad med kvaliteten? Er du dygtig til at male? Og hvad med dine venner? Det kræver ekspertise at vælge de rette typer maling, og det kræver også tålmodighed at få malet væggene pæne. Måske bliver dit malerarbejde ikke godkendt at udlejeren, når du fraflytter?

– Kan være billigere end at hyre professionelle

– Er en stor tidsrøver 

– Du kan ikke altid regne med kvaliteten

Vælg professionel hjælp

At hyre en maler er en stor befrielse for de fleste. Man slipper for alt det fysisk hårde arbejde. Man skal hellere ikke bekymre sig, om hvor vidt malerarbejdet bliver godkendt. Det bliver udført professionelt, og du kan have ro i maven.

– Kan være dyrere end at male selv

– Kvaliteten bliver god 

Læs mere om at hyre hjælp til malerarbejde!

Flere Nyheder