Lækker buffet til festlige anledninger

26 februar 2022
Marie Pedersen

advertorial

Buffet til festlige anledninger

Kokken & Jomfruen er stolte af at have leveret mad ud af huset i intet mindre end 50 år. Der er gennem årene blevet leveret mad til mange forskellige typer arrangementer, herunder både julefrokoster, konfirmationer, receptioner og meget mere. Firmaet tilbyder bl.a. et bredt udvalg af buffeter. Mange er glade for at kunne bestille buffet ud af huset, da det er en god og uformel måde at servere mad på. Det er også en nem måde at servere mad på, da det ikke er nødvendigt at have ret meget serveringspersonale. Når man bestiller buffet fra Kokken & Jomfruen, bliver maden anrettet på fade á 10-15 kuverter.

Kokken & Jomfruen leverer til hele Danmark samt brofaste øer. 

Kokkens populære buffet

Kokkens populære buffet består af forret, hovedret og dessert. Forretten er cremet tunmousse med tilbehør. Hovedretten består af 4 forskellige slags kød og tilbehør. Vælg mellem hvidløgsstegt kylling, sliders (miniburgere) eller glaseret skinke. Til dessert er der jordbærdrøm med fyldig chokoladekage og nøddedrys.

Vælg-selv-buffet

Vil man selv sammensætte en buffet, så er den populære vælg-selv-buffet den perfekte løsning. Her vælges 3 slags kød og 4 slags tilbehør. Vælg mellem øl-braiseret oksesteg, rosastegt kalvesteg, kyllingespyd med basilikumspesto, porchetta mm. Tilbehøret byder på et bredt udvalg af kartoffelsalat og grøn salat. Det er således muligt at sammensætte en buffet hvor der er noget til enhver smag, og som med garanti vil falde i god jord hos alle gæsterne.

mad ud af huset

Husets buffet

Husets buffet er en lækker buffet bestående af 6 retter. Denne buffet er sammensat af klassiske, danske retter, som de fleste af os kender og elsker. Kokken & Jomfruen holder af det danske køkken, og bruger altid friske råvarer. Husets buffet består af glaseret skinkesteg, klassiske frikadeller og hvidløgsstegt kylling. Tilbehøret er klassiske flødekartofler, grøn salat med æbler og sprødt rugbrød, pastsalat samt brød som ekstra tilbehør.

 

Flere Nyheder