Lad en rekrutteringskonsulent forestå rekruttering af nye kandidater til din virksomhed

Lad en rekrutteringskonsulent forestå rekruttering af nye kandidater til din virksomhed

Lad en rekrutteringskonsulent forestå rekruttering af nye kandidater til din virksomhed

Hvis du er den lykkelige ejer af – eller chef for – en virksomhed med store vækst muligheder og vind i sejlene, kender du sikkert alt til de genvordigheder, man som arbejdsgiver skal igennem for at få fat i de rette medarbejdere. Skal staben udvides, og nye stillinger besættes, kan selve arbejdet med at identificere de nye opgaver og det faglige niveau, der ønskes af en ansøger, være aldeles krævende. Når du først har fået defineret stillingens indhold og kravene til den nye medarbejder, sammenfattet det hele i en stillingsannonce og oprettet denne i relevante medier, skal der afsættes tid til at læse samtlige indkomne ansøgninger igennem, hvorpå disse skal sorteres, og egnede kandidater udvælges til samtale. Og så begynder det egentlige arbejde med adskillige samtalerunder, tests og den endelige udvælgelse af den nye medarbejder.

Lad en professionel rekrutteringskonsulent hjælp dig med rekruttering af nye medarbejdere

Selv hvis du bare skal ansætte en enkelt medarbejder, er arbejdsbyrden og tidsforbruget i forbindelse med rekruttering og ansættelse relativt stort. En ansøgningsproces bør køres som et selvstændigt projekt – det kan ikke betale sig at gøre noget halvt i den forbindelse. En fejlansættelse kan blive omkostningsfuld i den sidste ende. Så hvorfor ikke overlade opgaven med rekruttering til de professionelle. En rekrutteringskonsulent med stort branchekendskab og mange år på bagen inden for human resources vil være den perfekte sparring partner, når du er i markedet efter nye, kompetente medarbejdere.

Din rekrutteringskonsulent vil for det første have adgang til en emnebank – en såkaldt search and select database – fra hvilken han eller hun vil kunne håndplukke mulige kandidater til din ledige stilling, for det andet være behjælpelig med udfærdigelse af stillingsopslag, skulle der ikke findes noget interessant i denne emnebank. Og dernæst vil rekrutteringskonsulenten kunne assistere ved afholdelse af de indledende samtaler, gennemførelse af diverse tests osv, indtil kun et smalt felt af kvalificerede ansøgere er tilbage.

Du kan læse mere om rekruttering på dedikation.dk