Lad din tandlæge hjælpe dig med at holde bisserne flotte

13 marts 2022
Astrid Pedersen

advertorial

Det er vigtigt at passe sine tandlæge besøg – også selv om der ikke umiddelbart er noget galt med tænderne. Der kan nemlig sagtens skjule sig forstadier til alvorlige tandlidelser på steder du ikke selv kan se.

Når tandpinen melder sin ankomst er det for sent at forebygge. Og derfor er det en god idé at besøge tandlægen med jævne mellemrum.

Hvad kan tandlægen hjælpe med?

En tandlæges opgave er først og fremmest at forebygge tandsygdomme. Derfor vil du hos din tandlæge altid få en grundig tandrensning og et ditto eftersyn af tænder og tandkød.

tandlæge

Dine tænders overflade vil blive renset og poleret ved hjælp af et smart ultralyds apparat som på effektiv vis fjerner tandsten og plak. På den måde forebygges såvel tandkødsbetændelse, som kan give parodontose, og bakterievækst som kan forårsage karies, også kaldet huller i tænderne.

Dine tandkøds lommer renses også, og din tandlæge vil pensle med fluor eller antibiotika hvis han eller hun mener at kune spore ansatser til parodontose. Du forlader altid tandlægeklinikken med et skinnende smil og frisk ånde. Og så kan du klare dig det næste halve eller hele år indtil det atter er på tide med et tandlæge besøg.

Hvis du har pådraget dig et hul i en tand kan tandlægen hjælpe med oprensning og lapning af hullet ved hjælp af en plast fyldning. Er skaden mere omfattende kan tandlægen montere en kunstig tandkrone. Og er den helt gal, så at hele tanden skal fjernes, kan du i stedet får isat et tandimplantat hos tandlægen.

Hvor kan jeg finde en dygtig og erfaren tandlæge i Næstved?

Leder du efter en tandlæge i Næstved, som kan hjælpe dig med at holde dine tænder sunde og smukke kan du altid booke tid hos Tandlægerne Dickow & Lindkær. Klik ind og læs mere på dltand.dk.

Flere Nyheder