Hvad spiller en rolle ift. en træterrasses pris?

11 marts 2022
Cecilie Mortensen

advertorial

Hvis der er en ting, som ses i mange danske haver, så er det træterrasser – og det er der ikke noget at sige til. Træterrasser er utrolig smukke, de er praktiske og de giver et godt fundament for at kunne nyde udemiljøet ekstra meget. 

Rundt i landet findes der forskellige firmaer, der har specialiseret sig i at lave flotte træterrasser af høj kvalitet. Skulle det være noget, du er begyndt at overveje, så er det sikkert aktuelt at vide, hvad prisen vil være. Vi kommer derfor med et overblik over, hvad der kan påvirke prisen her. 

Disse ting kan påvirke prisen for en træterrasse 

Træterrassens størrelse

En første ting der kan påvirke prisen for en træterrasse er, hvilken størrelse den skal have. Du kan derfor også gøre dig overvejelser omkring, hvor mange kvadratmeter du ønsker, den skal være. 

Materialevalg 

En anden ting der kan påvirke din pris, er materialevalget. Typisk, så er der mange forskellige træsorter at vælge mellem, når det kommer til træterrasser, og prisen for den kan variere meget. 

terrasse pris

Designet 

Det endelige design på din træterrasse kan også spille ind på, hvad din pris bliver. For hvis der skal laves forskellige niveauer, særlige former på terrassen eller andet, så kan det kræve ekstra meget at medarbejderne, der kobles på opgaven.  

Placeringen af træterrassen 

En sidste ting, som vi kommer ind på her er, at placeringen af træterrassen også vil påvirke, hvordan din endelig pris bliver. Det kan nemlig være mere arbejde forbundet med en træterrasse, der skal placeres i et mudret sted i haven, eller et sted som ikke er plant. 

Nu hvor du har fået flere eksempler på, hvad prisen for en træterrasse er påvirket af, så gå endelig selv i gang med at undersøge dine muligheder. Et godt bud på et firma du kan kontakte, finder du her: https://www.kun-terrasser.dk/priser.

Flere Nyheder