Håndklædeholdere er faktisk mere hygiejniske, end du tror

Håndklædeholdere er faktisk mere hygiejniske, end du tror

Du vil måske tænke med det samme, at sådan nogle håndklædeholdere må være ildelugtende og generelt ulækre af, at man tager sit håndklæde, tørrer sig i det og nogle gange endda bare tværer sved væk fra sin krop, som der så sætter sig i håndklædet, som der bliver afsat på denne holder.

Det er sådan set også rigtigt nok, hvorfor man som det første bør indføre nogle hygiejneregler for familien, kollektivet, eller endda også hvis man er alene, for selvom der ikke er andre til at være efter en udover gæsterne, så bør man lige huske at holde den personlige pleje høj.

Skifter man så med at have forskellige håndklæder hængende på den håndklædeholder, så kan det jo næsten blive en bakteriebombe, hvis man ikke husker at udskifte de håndklæder tit og få dem til vask.

Men så længe man bare husker at gøre den håndklædeholder ren, så er man bedre stillet end alternativet:

En håndklædeholder er bedre, end hvad man ellers kunne bruge

Nogle bruger måske bare en krog til at hænge ens håndklæde på, men så er håndklædet rodet sammen, og det begynder at lugte mere, det kan ikke få luft, og man er mere tilbøjelig til at tørre sine hænder de samme steder på klædet.

Hvis man har en håndklædeholder, så kan håndklædet bedre få luft, og man er mere tilbøjelig til at vende det nogle gange, fordi det er så let at gøre, og det bliver mere indbydende at bruge.

Men det værste er nok, hvis folk bare smider deres håndklæder i nogle bunker, når de ikke skal bruge dem, har været i bad eller på stranden, og så samler man det op og bruger det igen!

Så er der endnu mere grund til at vaske håndklæderne, men med en håndklædeholder bliver det bare lidt mere hygiejnisk at leve.