Folk samler også på knapper

07 juni 2022
Anders Lundtang Hansen

advertorial

Der er utallige grunde til, hvorfor folk kan lide at samle på knapper, men det skal i hvert fald lige siges med det samme, at det bliver umuligt at få en komplet samling af alle knapper i verden, for der bliver hele tiden lavet nye, og der er knapper, som vi ikke kender til, fordi de ikke er udgravet endnu – og dem ville du alligevel ikke få fat i.

Og så har man heller ikke plads til så mange knapper.

Så man skal nok beslutte sig for, om det er nogle knapper i særlige former, fra lande eller mærker, som man samler på, så man kan holde lidt system over dem.

Men for det første er det nemt at skaffe dem, for man kan for eksempel bare besøge https://www.maj-design.dk/12-knapper-div .

Knapper

Dernæst så fylder de ikke så meget, så længe man altså netop vælger at begrænse sig, og man kan have dem i særlige hæfter, hvor de ligger adskilt, eller man kan have dem i skuffer. Det er lidt op til en selv, hvor systematisk man er.

Der er mange knapper at samle på

Så bliver vi jo også udsat for knapper, fra vi er helt små, så man får hurtigt et forhold til dem, og knapper er også universelle, så man kan finde folk verden over, der kender til knapper, og de er formentlig blevet opfundet på tværs af kulturelle skel, uden de kendte til hinanden.

Så det er let at finde samlere andre steder i verden, og man kan købe hele samlinger eller enkelte knapper, for knapper er heller ikke så dyre i sig selv.

Derfor er der bare så mange åbenlyse årsager til, at det er relativt let at samle på knapper.

Dog skal man stadigvæk lige afstemme med dem, man deler bolig med, hvor omfattende ens samling skal være, så det ikke tager overhånd.

Flere Nyheder