Find din lokale maler i Glostrup

29 juni 2020
Astrid Pedersen

En gang imellem trænger hjemmet til en opfriskning. Daglig slitage kan ikke undgå at sætte sig på husets eller lejlighedens interiør, og somme tider er mindre reparationer eller istandsættelser nødvendige.

Står du for at skulle have foretaget renovering af din bolig, kan du lige så godt benytte muligheden for at få malet lofter, vægge og indvendigt træværk. På den måde vil din bolig ikke blot blive mere funktionel – den vil også blive kønnere at se på efter endt renovering.

Kan jeg ikke bare selv male?

Måske vil du gerne spare udgiften til en maler eller til et malerfirma. Dette er da også fuldt forståeligt. Men før du kaster dig ud i malerarbejdet bør du være klar over hvor omfattende et sådant er. Du skal som minimum sætte en uges fuldtids arbejde af til projektet, som inkluderer indkøb af materiale og udstyr, afdækning af gulve og møbler i samtlige rum samt forberedelse af vægge og af træværk.

Er du heldig kan der males direkte oven på den eksisterende maling. I så tilfælde skal du ”kun” slibe væggene med sandpapir og prime dem med blåt vand førend du påfører hvid grunder og endelig maling i den farve du ønsker. Husk at påregne tid til tørring af de enkelte lag. Du kan ogsårisikere at skulle ud i nedtagning af tapet eller væv, opsætning af filt eller fuldspartling. Og i så tilfælde kan det langt bedre betale sig at få et lokalt malerfirma på opgaven.

Hvor kan jeg finde et kompetent malerfirma i Glostrup?

Det er nemt at finde det bedste lokale malerfirma i nærheden. Du skal blot gå efter Malerkanonen – det landsdækkende malerfirma med afdelinger i hele Danmark. Når du vælger Malerkanonen som dit malerfirma i Glostrup er du garanteret malerarbejde i professionel kvalitet. Klik ind og læs mere på Malerkanonen.dk

Flere Nyheder