Du kan stadig låne penge, selvom du er registreret i RKI

Du kan stadig låne penge, selvom du er registreret i RKI

Du kan stadig låne penge, selvom du er registreret i RKI

RKI er registeret for dårlige betalere, og det er virkelig træls at havne der. Det gør det meget sværere for dig at tage et nyt lån, hvis du får brug for det. Du kan dog stadig godt tage et lån; du har meget dårligere muligheder. Der er nemlig nogle låneudbydere, der godt vil tage chancen og give dig et lån. Du skal dog regne med, at det er meget dyrere, end det ellers ville være, hvis du tog et lån. Det er derfor en  god ide, at du overvejer det grundigt, inden du gør det. Der kan dog også være situationer, hvor du er nødt til det. 

Hvis du gerne vil blive klogere på, hvor du kan tage et lån, når du er registreret i RKI, er det en god ide for dig, at du går ind på hjemmesiden 117banker.com. Det er en stor hjemmeside, hvor du kan finde alle de informationer, som du har brug for i forbindelse med at tage et lån. Det er derfor en rigtig god mulighed for dig. Du kan også finde en oversigt over de forskellige forbrugslån, hvor du kan se, om du må være registreret i RKI eller ej, når du tager lånet. 

Hvis du ikke har akut brug for de penge, som et lån mere kunne give dig, er det en god ide, at du overvejer at få betalt din gæld af og komme ud af RKI, inden du tager et nyt lån. Det vil nemlig gøre det nye lån meget billigere for dig. Når du er registreret i RKI, kan du altid få at vide, hvem af dine kreditorer der har fået dig registreret der. Det er en god ide, at du arbejder på at betale lånet til dem tilbage igen, så kan du bede dem om at slette dig fra registeret.