Du kan ændre dine værelser med nye døre

13 maj 2022
Lotte Hindsberg

advertorial

Kig på overstående billede og forestil dig at dørene er i chokking pink, orange eller en anden farve. Det vil ændre rummet fuldstændig. Mindre kan selvfølgelig også gøre det. Men uanset, vil det ændre det visuelle udtryk i din bolig. Derfor er det ikke uvæsentlig at overveje at udskifte dine døre, hvis du gerne vil ændre hvordan du bor.

Det kan passende gøres samtidig med at du kigger på om det er en god ide at udskifte dørene for at få et hjem, der er mere stille. Du skal i det tilfælde undersøge hvilken type døre du har. Er det celledøre som ikke isolerer eller massive døre. Er det første tilfælde kan du med fordel udskifte, hvis ikke alle så flere af dem med massive døre. Det gælder især dørene ind til køkkenet, badeværelset, bryggerset og sove og børneværelserne. Du kan se flere eksempler på klarfönster.

Dörrar

Glas, spejl og kridt

Samtidig med at du leger med farver, kan du også med fordel overveje andre muligheder. Du kan vælge at få et glas på den indvendige side af dit badeværelse dør og derfor spare plads. Du kan også vælge at få muligheden for at få en dør, hvor det du kan skrive med kridt. Det kan du med fordel få både i køkkenet og på børnenes værelser. 

Har du værelser som er lige til den mørke side, kan du udskifte dørene med døre, hvor der er glas i. Det vil i princippet fungere som et ekstra vindue. Det har den ekstra fordel at det samler værelserne og har du småbørn er det nemmere at holde øje med dem på afstand.

Er du i tvivl, kan du med fordel få råd og vejledning af din tømrer eller glarmester. De har begge den nødvendige uddannelse og erfaring til at kunne rådgive dig, til hvilke løsning der passer dig bedst.

Flere Nyheder