Billige segboards fra segboard.nu

18 juli 2017
Astrid Pedersen
Billige segboards fra segboard.nu

De populære segboards er kommet for at blive – og det er der en grund til. Med et segboard kan du nemlig træne din balance og koordination, samtidig med at du transporterer dig selv på en miljøvenlig og forureningsfri måde. I forhold til en segway er et segboard den prisvenlige løsning, som kan pakkes sammen og ikke fylder det store i bagagerummet. Derfor er segboardet blevet hver mands eje på meget kort tid – og nu kan du også, nemt og hurtigt, anskaffe dig eet af slagsen.

 

Hos segboards.nu finder du et stort og varieret udvalg af de populære segboards. I vores online shop fører vi udelukkende segboards, som er sikkerhedsgodkendt og CE-mærket – din garanti for, at segboardet ikke bryder i brand. Derfor kan du også trygt købe et segboard til dit større barn eller teenager. Han eller hun vil elske den smarte og strømlinede transport form, og samtidig få trænet sin motorik og balance evne. Segboardet er nemlig, i lighed med segwayen, bygget op efter gyrodynamiske principper. Dette betyder, at segboardet er følsomt over for din krops retning og bevægelse. Læner du dig forover, vil segboardet bevæge sig fremad, og læner du dig tilbage, kører segboardet baglæns – du kan også dreje til højre og venstre udelukkende ved at justere dit tyngde- og balance punkt. Segboardet er dog ikke, som segwayen, udstyret med et styr. Dette betyder, at du har hænderne fri, når du kører på dit segboard.

 

Det er dog værd at huske, at segboards ikke er tilladt på offentlige veje og stier, da de ikke er forsynet med en bremse mekanisme. Derfor bør du udelukkende køre på private veje og skater baner samt lignende anlæg. Og selvom alle segboards fra segboard.nu er 100% sikkerhedsgodkendt, er der ingen garanti mod klodsmajorer, så du bør huske at beskytte hoved, knæ, håndled og albuer, når du kører rundt på dit segboard. Hos segboard.nu kan du naturligvis også finde udstyr til beskyttelse, for eksempel albue- og knæ beskyttere med udskiftelige skaller samt justérbare hjelme i alle størrelser. Nybegynderen bør overveje at investere i vores value pack med sikkerheds udstyr samt evt. en segboard stick, som transformerer dit segboard til en segway indtil du har lært dets finurligheder og krumspring at kende.

 

I webshoppen på segboard.nu kan du finde nøjagtig det segboard, der passer til dig, uanset om du er til guld bling bling, pink, sort, orange, hvid, eller måske med tegneserie mønster eller påmalede flammer.

 

Flere Nyheder